söndag 4 mars 2018

Söndagsfika och chickenfingers med sötsursås.


Söndag idag och vi är fikasugna här hemma. Dessvärre har jag inte haft vare sig tid eller ork att baka på evigheters evighet (nä, dessvärre är det ingen överdrift), i och med att jag både jobbat, pluggat och försökt hinna med annat däremellan. Precis, det säger sig självt att det inte går att hålla på så i längden och med influensan för ett par veckor sedan, då jag med 39° feber, en nästintill obefintlig röst och hosta från avgrunden, faktiskt genomförde två telefonintervjuer, skrev sammanfattningen på dem och sedan fullständigt däckade och inte kunde göra något annat än att bara ligga ner, tvingades jag till insikt om vad jag faktiskt höll på med och varför jag gjorde det. Jag hade fullständigt slagit knut på mig själv (IGEN!!) för att genomföra något som i slutänden inte skulle ge mig något alls, inget nytt jobb, ingen högre lön och istället enbart skulle kosta mig både tid och hälsa, hur intressant och spännande den här kursen än var. Så jag hoppade av kursen, och det kändes sååå bra :) Men jag har inte lyckats landa i att "bara" sköta mitt jobb och sedan kunna fördela den lediga tiden efter mitt eget tycke förrän den här helgen, då jag faktiskt har odlat och bara tagit dagen som den kommer och idag kände jag för första gången på så länge att jag ville baka igen. Härligt!! 
Middag idag kommer att gå i halvfabrikatens tecken. Jajamensan, jag kan det ibland jag också ;). Det får bli Schärs chicken fingers med hemgjord sötsur sås och kokt ris. Har du inte provat dessa chicken fingers ännu kan jag rekommendera dem, de är faktiskt riktigt goda och tillsammans med lite ris, gröna ärtor och den sötsura såsen blir det kanon!


Ha en fortsatt skön söndag nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar