onsdag 20 december 2017

Cirkelavslutning

I


Idag har jag haft avslutning på en av mina cirklar i Hälsokörkortet. Jag fick en så perfekt julgåva av dem, som de gjort och som blev såå himla fin på min gamla äpplebyrå! Den hittade verkligen sin plats där :) Kommer att sakna det här glada, positiva och entusiastiska gänget mycket!!

Tänkte på all julmat man gör nu inför den raskt ankommande helgen och det slog mig att jag på sista tiden hört allt fler som faktiskt skippar den och samlas runt helt annat istället, allt från tacos till köpepizza för att slippa göra något över huvud taget och bara få umgås. Det kan jag hålla med om är det som jag mest ser fram emot denna jul - att få umgås en långledig helg med mina nära och kära. Vi har dock inte kommit så långt här att vi väljer annat än den traditionella julmaten, dock kör vi knytkalas och jag köper faktiskt allt mer färdigt för att inte vara sjukt uppe i varv när julhelgen kommer. Jag vill ju faktiskt också få njuta av att vara ledig och göra ingenting :)

Ett litet tips för er som vill samlas runt något annat än julmat med nära och kära eller vänner - Plockrätt à la 90-talet. En mycket god gryta med massor av gott plock till, som är både värmande för kropp och själ och en liten snackis att samlas runt omkring. Lägg gärna till mer plock till grytan som du själv tycker skulle vara gott, bara fantasin sätter gränser. Och precis som med tacos är den här rätten något man faktiskt kan plocka ihop tillsammans med sina gäster/vänner.

Ha en fortsatt bra kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar