söndag 30 juli 2017

Även för alla som inte vill ge sig ut bland andra! Kostrådgivning på distans..

Nu ska det äntligen bli av! Är i full färd med att åka runt och sätta upp reklamlappar för mitt företag Kost & själ, som startar upp med Kostrådgivning både på distans som i "verkliga livet".

Min tanke är att kunna nå ut till fler som kan vilja utnyttja en kostrådgivares kunskaper, men som kanske inte kan eller vill ge sig ut bland andra. Orsakerna kan vara många och jag lägger varken värderingar i varför eller hur det blivit så, min önskan är enbart att kunna hjälpa en bit på vägen till ett bättre mående via en sundare kost. Så alla som känner någon som gärna skulle vilja ha hjälp till ett sundare liv, eller om det är Du själv; sprid gärna vidare att mina tjänster finns, allt går att lösa helt på distans också!
   

 

 

Jag heter Anki och är diplomerad/licensierad Kostrådgivare.

Från den 1 september 2017 startar jag upp mitt företag i Svärtinge med kostrådgivning, ”Kost & själ i Östergötland”, för Dig som känner att Du önskar få lite vägledning till en hälsosam livsstil. Naturligtvis är även alla utanför Svärtinge välkomna att höra av sig till mig och möjligheten till enbart distansrådgivning/hjälp finnsJ

Titta in på min hemsida kostsjäl.se, för att se vad jag har att erbjuda just Dig.

Varmt välkommen!

anki@kostsjäl.se

P.S Har uppdaterat min trädgårdssida för i år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar