söndag 28 maj 2017

Mors dag och rabarberkräm.

Idag är det alla mammors dag, så stort Grattis till er allesammans! :) Och vilken varm dag det blev sedan! 28 grader i skuggan var det när jag kom hem från jobbet. Inte konstigt att jag kände mig uttorkad, trots stora  mängder vatten. Det kostar på att hjälpa människor upp och få på sig kläder och laga mat, när det steker på så här :) Men nu är min jobbhelg över och jag funderar på vad vi kan ha för kvällsmat här hemma i värmen. Inte är man speciellt sugen på något tillagat nu känner jag. Men rabarbern växer så fint i trädgården så jag passade på att koka lite kräm, så hinner den kallna till kvällen, och så en köttbullesmörgås till det. Mm, det blir nog alldeles perfekt som morsdags middag ikväll.

Rabarberkräm

Trevlig söndag på er alla nu!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar