torsdag 13 april 2017

Spänd förväntan

Igår kväll blev jag färdig med min första bok "Glutenfritt familjeliv - när maten handlar om mer än energi". Det är en e-bok och jag väntar nu spänt på om den ska bli godkänd på förlag för att i så fall sedan finnas tillgänglig att köpa på de ställen som säljer e-böcker, samt i så fall även kunna finnas för utlåning på bibliotek. Så håll tummarna för att det kommer gå bra nu är ni snälla! :)


Boken är ingen "instruktionsbok" för allergiker, utan handlar om hur allt börjat för oss i vår familj, hur vi valt att se på förändringarna och lite lösningar i olika situationer som vi valt att göra (gällande dagis och skola o s v). Blir den godkänd kommer den även att finnas tillgänglig i bl a USA och  Australien, vilket innebär att jag ska påbörja att plita på översättning nu :) 
Priset som är satt är att första veckan den finns tillgänglig kommer den att kosta 15 kr och efter det 25 kr. Min önskan om påbörjad försäljning på BoD.se är från 24/4 -17, och vad jag har förstått ska det gå att förhandsbeställas, men först ska den då granskas.... Ja, jag får förhoppningsvis besked ganska snart om när den i så fall finns till försäljning och då kommer jag att lägga ut det här.

Ha en riktigt Glad Påsk nu alla! Och prova gärna receptet på glutenfri memma, den är goood!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar