fredag 24 mars 2017

Kryddkorg

Kryddorna jag sådde för några veckor sedan, har redan kommit upp så pass att de går att plantera om i min ört eller kryddkorg 😊Det dröjer nog ytterligare ett par veckor innan de får flytta ut permanent till växthuset, men en liten stund efter omplanteringen får de njutadär. 
Någon annan som njuter i växthuset nu är vårt mini-lejon Gustaf. Han var hos Trimmis igår och fick sin sommarfrisyr. Hur skönt han än verkade tycka det var att bli av med all tjock vinterpäls, så tycker han nog att det är lite kylslaget om baken ute ännu så länge. Han passar på att hänga med mig i det 17 grader varma växthuset 😸
Jag länkar till min kostrådgivar-sidan, för den som är intresserad över erbjudna tjänster och priser:


Ha en underbar helg nu alla! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar