fredag 10 februari 2017

Mental avkoppling

Det är hur svårt som helst att bara varva ned, både på jobbet men också efter arbetstid. Min hjärna fungerar så att när det övervägande blivit "logiskt" tänkande, tar den kreativa hjärnhalvan till slut över och ett ENORMT sug efter olika slags handarbeten kommer, som nästan inte går att motstå. För 1,5 v sedan skickade jag efter garn till en poncho - som nästan är klar redan, så idag beställde jag lite mer garn till en sommartröja. I den här takten kommer jag nog ha en ny garderob till sommaren 😜
Min kloka chef gav mig förhållningsorder härom dagen: åk och rid, gör bara sånt du blir glad och mår bra av ett tag nu!! Jag tog henne på orden och ikväll red jag på vår kuse-buse för första gången på länge igen, och jag känner mig riktigt glad! 
Nu hem för taco-fredag, så får vi se om kreativiteten kanske kan blomstra i köket också i morgon 😀

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar