fredag 3 februari 2017

Kostrådgivning inom kortInom kort kommer jag att kunna erbjuda mina tjänster som Kostrådgivare! Är i full gång med att starta upp mitt egna företag och kommer därefter äntligen att kunna ta emot klienter. Ser fram emot detta så oerhört mycket, det är ju något jag velat göra så himla länge och snart är det första steget mot mitt mål uppfyllt :) Så snart allt är klart kommer jag att länka till min hemsida om Kostrådgivning för den som är intresserad.

Jag har redan fått "uppdrag" på mitt andra arbete, inom handikappområdet. Jag ska åka runt och undervisa personalen på olika LSS-boenden inom Kommunen, där ju just kosten är ett av de stora problemen för de boende/brukarna. Ser verkligen fram emot det och det är ett annat mål jag haft med min utbildning; att få vara delaktig i just det otroligt viktiga kost- och hälsoarbetet som just LSS-boenden är i stort behov av.

Fredag igen, veckorna går otroligt snabbt! Räkorna har åkt fram här för att ge en god och härlig fredagslunch, innan jag åker iväg för mitt helgarbete. Idag blir det inget nyskapande i mitt kök, jag planerar att göra en av mina favoriträtter helt enkelt: Pasta med het räksås. Till pastasåsen använder jag mig av receptet på fyllningen till heta räkcrèpes, men jag gör fyllningen lite lösare helt enkelt.  Sååå gott! Förresten, allt med räkor är gott enligt mig ;)Ha en trevlig helg nu och unna er något riktigt gott när det äntligen är helg! :)

2 kommentarer: