onsdag 26 oktober 2016

Utmaningar!

Nu har jag varit igång på mitt "nya" jobb under cirka 3 veckor, tillbaka till handikappområdet har det blivit alltså. Det är mycket att fundera kring och att försöka hitta lösningar på, med personer som har en utvecklingsstörning i botten och på det sedan tilläggshandikapp, autism, "vanliga" degenererande sjukdomar m m m m. Svårt? Jaa, många gånger är det svårt och frustrerande att handskas med högljudda utbrott, helt klart problemskapande beteenden o s v, som vi då ska hitta lösningar på, samtidigt som vi ska kunna arbeta i lugn takt med de som är dåliga. Men det är en riktig utmaning som samtidigt känns kul och med suveräna kollegor som sitter inne med flera bra idéer så kommer det säkerligen att landa i något kanonbra, det känner jag!! Riktigt spännande är det faktiskt, vilket är en förutsättning för att åtminstone jag ska tycka det är kul att gå till jobbet.
Nu har jag sökt lite fler utbildningar till vårterminen, alla inom pedagogikområdet, så nu är det bara att hålla tummarna för att jag kommer in på någon av dem!

Idag är det ledig dag och med tanke på att jag startade vattenträningen igår, kände jag att det var läge för en gó-fika idag, vilket resulterade i en smaskig äppelkaka på e m, med riktigt syrliga äpplen. Guud så gott!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar