söndag 7 augusti 2016

Semester och flytt-vecka


Sista semesterveckans sista dag är det idag. Men det känns helt ok faktiskt, vilket nog innebär att den här första semestern (på 8 år) tillsammans med familjen blev så bra! Det är härligt att faktiskt kunna säga det och faktiskt mena det. Vi har tagit det väldigt lugnt och laddat batterierna istället för att åka iväg och göra hundra olika saker. Det har blivit ett par dagsutflykter, bl a till Motormuséet i Motala, vilket var så himla kul och uppskattades av samtliga i familjen. Annars har vi badat och tagit dagen som den kommer bara, vilket varmt kan rekommenderas istället för att hinna göra så många saker som möjligt ;)

En sväng till Öland under enbart några dagar blev det också, och Öland levererar ju alltid :)"Liten" goding vi fick smyga förbi vid Långe Jan

Emil, Emmy och Anton vågade sig ner i det iskalla vattnet
Nu denna sista semestervecka har vi tillbringat med att flytta Emmy och Anton till deras nya lägenhet i Linköping inför universitets-studier på Linköpings universitet. Det känns väldigt skumt det här, men kul och spännande för dem att få starta upp ett eget liv på egna ben :)
I och med att flytten inneburit sena kvällar och mycket styrande har det blivit snabbmat ute under flera dagar, urk!! När det väl blev en hemlagad måltid igen smakade det hur underbart som helst med olivfylld pannbiff, klyftpotatis och så det lyxigaste av allt - hemodlade grönsaker! Gode värld vad härligt lyxigt det är att kunna skörda sina egna grönsaker igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar