fredag 20 maj 2016

För att det är fredag!

Idag blir det inget recept utan ett "köpebrödstips" till Dig som liksom jag tidigare har älskat de riktigt grova och lite sega brödsorterna typ "finska sulor":


Det är förvisso inte sådär segt som vanligt riktigt grovt surdegsbröd är, men smaken är åt samma håll och det är ordentligt grovt så jag blir i alla fall mätt på en skiva. Sedan var det ju det där med ris och arsenik, jag vet, men man får väl låta bli att äta det flera ggr om dagen då….. 
Nåja, nu är det frukost och för att det är fredag och ledig helg blir det min favorit:

Salladen är faktiskt första egna skörden i år!


Det har börjat smyga sig in lite extra positivitet nu i form av en rolig beställning till min webbutik Lavendelgömman, åh den är eftersatt den också, men under min sommarsemester (som jag faktiskt får 4 v av för första gången på 8 år!) i år ska det bli nya tag även där. Jag har även vågat mig på att söka nytt jobb! Inte för att jag inte trivs där jag är nu, jag tycker verkligen om mina kollegor och de som bor där, men det här blir under en annan form där trädgård och ev djur kommer ingå som en del i rehabiliteringen, vilket lockar mig oerhört. Jaja, det är ju inte alls säkert att jag får en tjänst över huvud taget, men att jag faktiskt bara vågat ta steget och söka känns för mig stort :) 

Nu frukost i växthuset, sedan en stunds frösådder innan det är dags att hämta äldsta dottern på skolan så hon hinner hem och göra sig strålande inför kvällens studentbal <3

Ha en jätte-härlig helg nu alla!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar