torsdag 31 mars 2016

Påsken och den glutenfria memman

Min webbutik Lavendelgömman har fått ligga orörd i nästan ett år, då jag haft fullt upp med jobb och studier. Inget nytillverkat finns ännu så länge, men planer på lite grejer finns, det är bara att invänta orken mellan fortsatta studier och jobb nu ;). Lite vårfina smycken finns i alla fall för den som är intresserad, så titta jättegärna in i butiken! 

Klicka på bilden så slussas du till butiken!
Så var då påsken överstånden igen och det enda som återstår är ett par påsklovsdagar för barnen, sedan är vardagen här igen.
Det blev ett lugnt påskfirande här, med enbart ett par gäster. Härliga dagar inbjöd till att vara ute i trädgården så mycket som möjligt och vi bestämde oss för att det fick räcka med påskmat på långfredagen, när gästerna kom på påskaftonen grillade vi lammstek istället, sååå gott!Den glutenfria memman avnjöts också och den smakade faktiskt riktigt likt "orginalet". Kan varmt rekommenderas! 


För övrigt har trädgårdsarbetet/förberedelserna för sådd kommit igång. Balkonglådorna och lite krukor vid entrén har fått små vackra penséer, som får förgylla fram till att värmen kommer ordentligt och fler blommor både kommer upp ute i det fria, men även i krukor och pyttor. Just dagarna över påsk var ju jättesköna och man ville nästan inte gå inomhus igen, idag när jag var ute och började förbereda i en ny pallkrage höll nästan fingrarna på att trilla av efter en stund, så kall var jorden. Ja ja, det är bara att ge sig till tåls ett tag till innan det går att stoppa ner fröer direkt i jorden. Så länge nöjer jag mig med lite förodling och trädgårdsdrömmar……


Några växter i skydd bredvid växthuset är på gång


Ampeljordgubbarna som såddes förra året har överlevt vintern


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar