måndag 7 mars 2016

Mental avkoppling

Idag har det varit mental avkoppling för hela slanten här, både välbehövligt och skönt!
Började dagen med att skjutsa barn till skolan och sedan till bussen ett par kilometer härifrån, eftersom bussarna som går hit upp, i vanlig vinterordning inte tog sig upp utan stod kors och tvärs över hela vägen i  första uppförsbacken. Hoppas verkligen att det inte blir så många fler bakslag med snö nu, jag vill ha vår NU!!!En stor del av min mentala avkoppling får jag ju i köket och idag fick det bli lite bakning på f m, glutenfria formbröd med palsternacka. Mycket goda och mjuka brödskivor blir det av det här brödet, kan rekommenderas… Nästa gång ska jag prova att även finriva lite morot och ha i lite solrosfrön också  vilket jag tror blir gott.


Runt lunchtid var det dags för nästa rejält positiva mentala laddning - en ridtur på Oliver. Det var ett tag sedan sist igen, men nu har Agnes och jag gjort upp ett träningsschema för Oliver, så att han ska få gå lite i stort sett varje dag. De gånger jag rider blir det lugna turer för honom, medan Agnes får stå för lite mer fart och fläkt :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar