måndag 15 februari 2016

Vego-måndag

Sisådär ja, i helgen åkte sista julduken och julgruppen bort. Bättre sent än aldrig och det är ju inte påsk riktigt än ;). Köpte ett par fina ormbunkar idag som får äran att inleda den stundande gröna och sköna årstiden. Suget efter den kommande våren är stort nu och näsan har hängt över frökataloger idag, vilket resulterade i en beställning från Impecta fröhandel. Det är ju trots allt så att flera fröer kan/ska man ju börja dra upp redan nu, vilken lycka!! :)

Måndag idag igen och här blir det en köttfri sådan dag är tanken. Kallt och kristallklart ute, vilket gör att jag blir sugen på någon form av gryta… perfekt för en vegetarisk chili tror jag m a o. Jag tänkte ha i av de bönor och linser jag har hemma för tillfället, vilket blir ekologiska stora vita bönor, linser och kikärter, lika gott alltihop i mitt tycke!


Ha en fortsatt trevlig måndag nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar