fredag 20 november 2015

Förkylningsdags och ompyssladNu har det gått lång tid sedan sist igen. Ursäkten är heltidsstudier samt nytt jobb! Båda känns spännande och kul. Pedagogikstudierna är stundom mycket intressanta, men svåra och stundom tänker jag att vad fanken läser jag det här för… Men det närmar sig slutet på de här 30 hp i alla fall, så jag kämpar på för att hänga med tills det är klart. Lagom när första tentan var avklarad blev jag "lasad" och hade turen att den chef jag arbetat under på ett gruppboende för handikappade hade en ledig tjänst inom psykiatrin, så nu mer är jag alltså stödassistent på ett psykiatriboende. Mycket spännande och ett nytt arbetssätt, vilket när jag väl kommit över första nervositeten visat sig vara både stimulerande och jättekul!! Kanon-härliga nya kollegor, som jag får lära mig massor nytt genom, för att inte tala om de som bor här, som verkligen varit välkomnande! :)

Veckan som gått har det varit många sjuka på jobbet, både personal och vikarier och lagom till den här lediga helgen sätter förkylningen in på mig med här. Huvudvärk, muskelvärk och ledvärk - Iprenläge alltså och soffhäng med SVT play och en massa Strömsö-avsnitt.. Yngsta dottern vill uppmuntra sin hängiga mamma och håller därför på att ordna lite härligt fredagsmys i form av en gluten- och mjölkfri kladdkaka. Härliga unge, puss på dig!!

Ha en skön helg nu allesammans och mota förkylningsbacillerna så gott det går. Här länkar jag till ett tidigare recept på en lenande dryck i influensatider, som jag nog själv ska ta av om en stund!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar