måndag 4 maj 2015

Nyheter på Lavendelgömman och snabba kikärtsbullar


Fortfarande har jag haft alldeles för lite tid och ork för att experimentera i köket med mat och bakning. Den tid jag haft ledigt hemma har gått till handarbete istället, för att få in lite nytt till min webbutik Lavendelgömman. En babyfilt och en virkad kofta blev resultatet. Koftan såg jag tekniken till på programmet Strömsö och den var vansinnigt kul att göra, för någon som nyligen lärt sig virka annat än rutor ;)! Gå gärna in i butiken ("knappen" Lavendelgömman finns här intill) och se vad som finns, både för barnen och framför allt mammor :)


Äldsta dottern är hemma idag och vi funderar över lunchen. Det finns mjölkfri potatisgratäng kvar sedan helgen och att göra lite kikärtsbullar går snabbt och lätt. Snabbmat när den är som bäst anser jag att de här kikärtsbullarna är….  Så får det bli!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar