tisdag 31 mars 2015

Recept kommer kanske en annan dag….

Kommande helg är det påsk återigen då. Jag jobbar hela påskhelgen, vilket kommer vara fint när det blir löningsdags igen ;), men matlagning och bakning hemma i år hoppar jag över. Mamma bjuder i alla fall på påskmiddag när jag slutar efter mitt dagpass på påskafton och Anders föräldrar bjuder på mat påskdagen, så familjen får lite påsk-gott i alla falll….

Earth Hour var ju som bekant i lördags och vi släckte som alltid ner då. Barnen påminner om den här timman och det har blivit en mysstund som vi alla ser fram emot, då vi tänder ljus och försöker spela sällskapsspel i skenet av ljuslyktor. Den enda skillnaden den här gången  var att jag blev så fruktansvärt trött av mörkläggningen, så jag blev tvungen att gå och sova när timmen var slut :0

Mysbelysning under Earth Hour

Emmy o Agnes försöker spela kort

Får se nästa långledighet jag har, nästa helg tror jag det är, om lusten till lite ny matlagning och bakning infinner sig, då kanske det kommer lite nya recept….

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar