fredag 17 oktober 2014

Mognande grönt


Orken tryter idag, förkylningen som drabbat nästan alla i omgivningen verkar ha landat även hos mig. Större delen av dagen har jag sovit på soffan, men efter att ha hämtat Agnes efter skolan har jag försökt hålla mig på benen faktiskt. Det är ju fredag och vi tyckte att det kunde vara gott med något mer än macka till mellis idag, så vi hjälptes åt att göra en sats mellanmålsbullar. Snabba att göra och mycket goda!

Solen tittade fram helt kort här och jag passade på att gå ut till växthuset för att plocka in de sista tomaterna, som så smått har börjat att skifta färg, men som ännu har ett litet tag på sig innan de mognar. Tänkte att de får hänga i köket, så mognar de förhoppningsvis ganska så snart… Även ett knippe chilisar har jag hängt upp i köket, där de ska få torka på ett snöre. De pryder ju faktiskt sin plats under tiden :)
Anders och jag tillbringade förra helgen på Gotland tillsammans med ett par goda vänner. Det var såå härliga dagar och vi hade kanontur med vädret! Både fredag och lördag var soliga och varma, lördagen åkte vi över till Fårö och kollade på raukarna. Både fredag och lördag kväll var vi på Munkkällaren i Visby. Kan bara varmt rekommendera detta ställe om ni är där. Suveränt god mat och kanonservice!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar