tisdag 16 september 2014

Förkylningstider...… är det märks så väl. De äldsta barnen är genomförkylda, allra helst Emmy som är totalt däckad och sängliggande. Själv känner jag att luften fullständigt har gått ur mig och den här veckan har jag tagit bort all tillgänglighet från vikariebanken, för annars kommer även jag bli sängliggandes under längre tid! Så får man tydligen inte göra enligt somliga, utan när man är kommunens nickedocka SKA tillgängligheten vara 24:7, vilket jag också varit under en längre tid nu. Inte konstigt att jag är så trött att jag nästan kräks när kvällen kommer. Är det någon som har synpunkter på att jag själv vill kunna bestämma över min tid, kan vederbörande dra åt helvete, thats it! Jag är som tur är för gammal och har varit med om för mycket, för att acceptera att bli behandlad som livegen…..

Lyckades innan jag åkte till ett av mina arbeten i förra veckan att få till lite plommonsylt, vilken blev mycket god faktiskt. Det blev trots allt mycket plommon i år, vilka blir förstörda alldeles för fort, så sylt tyckte jag kunde vara ett bra sätt att förlänga plommontiden lite på.

Nu ska jag snart åka in till "stora staden" och ha en liten fika-dejt med kvinnan jag är kontaktperson till utanför hennes boende. DET ska i alla fall bli härligt, hon brukar kunna få mig på ganska bra humör, genom sitt sätt att bara kunna vara och ta stunden som den kommer :)

Nu finns lite nytt i Lavendelgömmans butik, gå gärna in och kika!
Sjal från LavendelgömmanInga kommentarer:

Skicka en kommentar