torsdag 15 maj 2014

Solig middag

Äntligen har solen kommit fram igen och vad man har längtat! I morgon är det ledig dag för mig och jag hyser en god förhoppning om att kunna hålla på i trädgården lite. Men tanken är också att jag ska kunna jobba lite med min webbutik. Lite nya smycken finns nu redan, lite inredningsdetaljer och så ska det bli lite fler lavendelpåsar är tanken. Får se vad som hinns med i morgon helt enkelt… Titta gärna in på Lavendelgömman, den som är sugen på något vår/sommarfräscht att dekorera sig eller hemmet med :)

Strax bär det iväg för att skaffa nya idrottsskor till sonen. Skulle nästan kunna tro att han äter skor! På vägen har jag lovar mamma att de ska få lite rabarber, vilka är så himla vackra nu! Jag ska nog plocka av och göra lite paj på rabarber i morgon till efterrätt tror jag, när det då är härliga fredag igen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar