måndag 5 maj 2014

Nytt på Lavendelgömman

Ledig dag idag och lusten att röja runt här hemma och göra ordentligt vårfint har faktiskt infunnit sig, kors i taket ;). Det enda är att jag får göra allt i små steg, orken tar slut rekordsnabbt nu när jag är inne och jobbar så pass mycket som jag är. Det i sin tur sätter sig lite på humöret, men jag försöker att tänka i små steg, så ska det nog bli vårfint ordentligt här med inom den här veckan i alla fall…

Har fått tid, lust och ork att återigen ta tag i min webbutik och idag finns det ett dekorationshjärta i butiken med. Det är just sådana små ting som jag själv älskar att dekorera hemma med och hade jag haft ett lantställe skulle garanterat det här hamna där. Fler färger kommer, men i vanlig ordning kommer det enbart att finnas ett av varje. Färgerna kommer naturligtvis att finnas samma, men då de är handgjorda kommer de naturligt att skilja sig åt och det är inte säkert att samma pärlor finns hela tiden, men var och en läggs ut så att det blir tydligt hur de ser ut.

Finns under interiör på Lavendelgömman.

Ikväll blir det någon risotto-variant här till middag hade jag tänkt. Det får bli en skåpsrensvariant, vilket brukar kunna bli riktigt gott. Har hittat en kycklingfilé och några korvskivor av kycklingchorizo i frysen, så de kommer jag ha i, tillsammans med en flaska av Zetas färdig pastasås basilika och lite färska tomater. Vi får se hur det hela blir…


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar