torsdag 3 april 2014

Studiedag

Idag är två av våra tre barn hemma för studiedag. Hm, jag har alltid talat om för barnen att de här dagarna är till för att lärarna ska planera upp sitt arbete och kanske lära sig nya saker till undervisningen och att barnen under tiden SKA göra sina studier hemma. Jag vet, trist morsa ;). Men så igår gick jag in på sonens skolas hemsida (högstadiet) och läser att den 3 april har lärarna studiedag och barnen är då LEDIGA?! Tja, skönt för mig att inte behöva tjata om läxor idag då….

Har tidigare lovat Agnes att vi idag ska roa oss med bakning och igår filosoferade vi kring hur vi skulle kunna göra en tårta. Jag tror att vi kom fram till en fungerande och förhoppningsvis god lösning;
"Agnes chokladdröm".


Ingen ridning ikväll heller, vår medryttare Ester lovade att hon skulle ta ut Oliver på en långtur idag med. Gårdagen, som hade varit en härlig barbacka-tur i solen, gav mersmak :-) Däremot ska jag åka dit med havretunnan ikväll, det var visst helt slut nu på godsakerna..

finputsad Oliver, väntar på barbacka-turen
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar