tisdag 1 april 2014

Mr Oliver


                               

Det var en riktigt skön kväll i stallet faktiskt! Förvånad är jag, eftersom det i stort sett alltid blåser där och det har blåst isvindar här hemma hela dagen, så även nu ikväll när det bar av mot stallet. Men döm om min förvåning när det var kav lugnt där och kvällssolen fortfarande var skön! Ingen ridning blev det för mig ikväll, just för att jag var stel och kände av axelmusklerna av kylan. Men en mysig pysselstund med Mr Oliver blev det i hagen i alla fall och han tyckte det var skönt att få lite hjälp att bli av med en del av den päls som nu faller rejält - ett fint vårtecken! På bilden har han fått span på Gill, som Anna var ute och tömkörde på skogsvägen :) Hoppas det blir en fin kväll i morgon med, för då SKA jag bara rida!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar