måndag 21 april 2014

Grillat och kladdkaka

Åh vilken dag, eller snarare vilka dagar vi haft nu under påskhelgen! Jag har arbetat hela påsken, förutom idag, men det finns en stor och härlig trädgård där jag varit och jobbat nu, vilken används flitigt  den här härliga årstiden :)

Idag var det i alla fall ledig dag och vi åkte till stallet med Agnes på f m, för en härlig lång, skogsluffartur med Jumbo och Oliver. Lilla Jumbo var jättenöjd med skogspromenaden och tog stolt täten genom terrängen :).
Agnes har länge varit sugen på att få prova att rida Oliver igen, men eftersom jag inte red idag, utan han fick följa med på promenad i grimskaft istället, blev det så att Agnes fick "åka häst" istället på honom när vi var tillbaka till gården igen. Hon var nöjd med det idag, men fick ett löfte om att snart få rida lite själv på banan på honom igen.


Emmy är ute och övningskör nu, innan Anders och hon ska hämta hennes pojkvän. Ikväll blir det grillad kycklingfilé och jag tänkte att jag skulle göra Maires supergoda kladdkaka till efterrätt. Har ni inte testat den så är det ett måste, ni kommer inte vilja ha någon annan efter det, jag lovar :) Jag ska göra den nu, så att den hinner stå i kylen några timmar, för det här är en variant som egentligen mår bäst av att få stå till sig ett dygn i kylen innan man äter den, men några timmar funkar bra det med. 

Ha nu en fortsatt härlig vår- (eller nästan försommar som det känns just nu) kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar