måndag 3 februari 2014

Brödkakor och pianospel

Har jag talat om att jag har världens bästa make?? Det har jag i vilket fall som helst! :-) Han finns här alltid, i medgång och motgång. Han peppar mig när allt är botten och han står ut med alla mina nycker och infall som allt som oftast drar med honom, vare sig han vill eller inte... Men han måste nog kunna erkänna att han behöver inte ha långtråkigt så värst ofta i alla fall ;-)
Jag har varit sugen på att börja spela piano igen ett tag nu. Det var några år sedan sist (jag gick nog i 7:an sista gången jag plonkade på pianot vi hade hemma då), så noter och allt är bortglömt sedan länge. Igår åkte i alla fall maken, tillsammans med vår son, svärson och barnens farfar och hämtade hem ett piano till mig, som någon skänkte mot att man hämtade det själv. En vän till mig sa: "vilken kärleksförklaring"- och jag kan inte annat än hålla med! Lyckligt lottad och enormt tacksam är jag för en sådan man och en  sådan familj!
Nya notböcker är efterskickade nu i alla fall och jag upptäckte snart att fingersättningen och skalorna sitter fortfarande där de ska :-)

Mitt fina piano!


En skön promenad i den härliga solen hanns med på morgonen. Solen har faktiskt börjat att värma lite, lite så där, det känns att våren lurar alldeles runt hörnet nu i alla fall. Så härligt! Och snart är det dags att börja odla igen, tjohoo!!

E m har bestått av brödbak. Först mina glutenfria brödkakor och sedan lite "vanliga" hålkakor till den övriga, icke glutenkänsliga familjen. Snart är det läge att riva igång middagen, som idag kommer att bli raggmunk.

Mjuka och fluffiga brödkakor


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar