tisdag 14 januari 2014

Snö i Sverige....

..äntligen och så vackert det är ute nu! Snön har lagt sitt täcke över allt och ljudet blir så dämpat och hemtrevligt. Kan inte förstå alla som gnäller över kylan och snön nu, efter all skitig gegga och den kompakta svärtan som varit i stort sett dygnet runt tidigare. Nu är det ju ljust och rent och faktiskt som det ska vara den här årstiden här. Hoppas bara att den här korta stunden med kyla och snö är tillräcklig för alla de växter som faktiskt vill ha det så över vintern, för att kunna börja växa och bli starka sedan när den rätta årstiden för vår är!


Funderar på vad middagen idag ska bli. Igår kokte jag svarta bönor och kidneybönor, men middagen igår fick bli potatis- och tonfiskbullar, eftersom jag hade gott om potatismos kvar sedan helgen. Böngrytan Agnes önskade, behöver jag baka bröd till och den tiden finns inte idag, så det får vänta ett par dagar till. Ja ja, vi får se vad som finns i frysen. Lite goda marinerade bönor till vad det än är, får det bli i alla fall...

Så var min webbutik igång då, med en blygsam start, men en innerlig önskan om att den ska kunna växa, sakta men säkert! Det är mitt mål i alla fall. Välkommen in och titta den som vill!!
En knapp direkt till butiken kommer småningom, under tiden finns länken här:

Lavendelgömman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar