fredag 31 januari 2014

Kraghuva

Idag blev kraghuvan jag stickat till min butik Lavendelgömman klar. Jag blev nöjd med den och la ut den i butiken, och ett par timmar senare blev den tingad. Lycklig? Jaa!! :-) Ska börja på en ny på en gång nu, så att det finns om flera blir intresserade. Det är väl helt enkelt så att det finns fler än jag därute i Sverige som vägrar använda mössa, vilket blir ett problem då vi har en ganska lång, kall period att ta oss igenom varje år. En sådan här huva är ju en utmärkt kompromiss då, för att inte tala om tidlös...
Emmy är snäll och ställer upp som min alldeles egna fotomodell, tack för det min kära dotter!!
Lavendelgömmans kraghuva

För övrigt har Emmy och Agnes bakat chokladkrämsfyllda knäckflarn till i morgon, då vi ska fira Emmys födelsedag, några dagar i förväg. Recepten på kakbaken idag läggs ut lite senare. Knäckflarnen, som är  både gluten- och mjölkfria är grymt goda!!

Trevlig fredag nu allihop!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar