tisdag 7 januari 2014

Fruktsallad och banan-chokladglass

Vad passar väl bättre, så här alldeles i början av det nya året och efter allt godis o stabbig mat, än att ta ett supersunt mellis för att fira av lovet med?! Lite fruktsallad och vansinnigt god banan- och chokladglass blev det för oss här. Underbart gott, för kropp och själ! Jag har äntligen kommit ihåg att frysa in skivade och nästan övermogna bananer, så att det finns ett litet lager till en helt naturlig glass. Har ni inte provat ännu, kan jag bara varmt rekommendera den. Dessutom kan den vara en god hjälp på väg mot en sundare livsstil, för alla som gett detta som nyårslöfte ;-)

Naturlig banan- och chokladglass

Själv har jag inte gett några nyårslöften, utan har ett stadigt löfte till mig själv istället, om att försöka behandla mig själv riktigt snällt. Inte helt lätt att följa alla gånger, men det går bättre och bättre med lite övning som varit genom åren :-) Något jag MÅSTE bli bättre på, är faktiskt att vila. Nu har livet tuffat på i 200 knyck ett tag igen, med för intensiva arbetspass och för lite sömn däremellan. Det här visar sig ganska snabbt att det INTE är snällt för kroppen (måste erkänna att jag nog faktiskt börjar känna av att jag passerat 40-strecket), vilket den med besked talar om för mig. Bättring, så gott det nu går att styra alltså!! Ska nog börja titta lite mer på hur våra djur är och gör:

De kan konsten att koppla av!!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar