lördag 11 januari 2014

Äntligen snö!!

Jag har inte blivit knäpp eller något skidåknings-freak heller för den delen, det är bara det att min kropp- mina muskler och framför allt mina handleder har i snart en veckas tid fullkomligt vrålat att det är kallare väder och snö på intågande. I vanliga fall brukar det ta på sin höjd max två dagar innan ovädret kommer, men den här gången tog det tid på sig och värken blev bara värre o värre. Ganska vidrigt faktiskt i de lägena och det hjälper inte vad man gör, vare sig antiinflammatorisk salva eller tabletter hjälper när det blir så. Bara att försöka härda ut. Nu har i alla fall snön och kylan kommit och värken har äntligen börjat ge sig lite. Nu känns det mer som om jag går omkring med influensa utan feber. Förhoppningsvis är det helt bra om några dagar...


Oliver fick börja gå in på nätterna för första gången igår. Han tyckte det var mycket konstigt, men hade varit nöjd i natt i alla fall :-) Alla de andra hästarna går in på nätterna och han har inte haft tillgång till lösdriften nu på dagarna, utan blivit blöt av först regn och nu då snö. Han får ju ingen chans att torka till på nätterna, även om han kommer in på lösdriften då, alltså bestämde vi att även han får väl bli en "inne-häst" på nätterna nu, åtminstone så länge det är skitväder. Putte, han tyckte visst det var jättekonstigt, för han kom fram flera gånger och tryckte mulen mot mitt ansikte, när jag stod över boxkanten. Men när vi åkte hem åt han så förnöjt och verkade tycka att det var hur bra som helst.


Nu är det hemgjord pizza-dags. Här är receptet på en mycket god glutenfri pizzabotten. Förgrädda den 10 min innan du lägger på fyllning, för ett ännu bättre resultat!!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar