tisdag 12 november 2013

Bitar faller så sakteliga på plats...

Idag har Emil stått för middagen här hemma. Han skulle öva inför hemkunskapsprovet på fredag, som består av att laga till en två-rätters måltid. Vi blev bjudna på potatis- och blomkålssoppa till förrätt och en ost- och skinkpaj till huvudrätt. Mycket smaskigt var det kan jag säga och vilken lyx dessutom att inte behöva göra ett dugg! Jag kunde fortsätta att sitta och sticka på min sista tröjärm i godan ro och bara ropa lite tips när det behövdes :)

Nu börjar min webbutik så sakteliga att ta form och jag väntar nu på att jag ska få min FA-skattsedel. Min första beställning, som är ett par stickade handledsvärmare, är nu klara och jag håller tummarna för att de för med sig värme till min vän som ska använda dem och att detta är starten på något bra :) Det känns som om saker och planer så sakta håller på att hamna på sina rätta platser, det gäller väl bara att ha lite tålamod...
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar