onsdag 18 september 2013

Och livet rullar på...

Nu har jag jobbat sjukt mycket under snart 14 dagar, vilket resulterat i INGEN tid i köket för bak- och matexperiment!! Suck! Men nu ska jag faktiskt vara ledig under två hela dagar och har som plan att baka något under dagen idag, vad vet jag inte ännu. Vi får se i e m hur mycket jag orkade och hann helt enkelt. Emil gör sin prao hos Anders nu under två veckor och i morgon har de tydligen något veckomöte eller liknande och då vankas det förstås fika. Emil som både måste ha gluten- och laktosfritt (känns konstigt att det "bara" är laktosfritt nu och inte helt kliniskt rent från mjölkprotein!) får ju svårt att hitta något att fika på, så jag har lovat att göra något gott att ta med...

Vidare vill jag leta mig in till en garnbutik som en av mammorna till en klasskamrat till Agnes har. Det där blev en konstig mening... men jag ÄR väldigt trött i huvudet! Hur som helst pratade vi för flera veckor sedan om att jag skulle komma in och titta på hennes ekologiska garnsortiment, till de baby-grejer i just ekologiskt garn jag stickar till min kommande webbutik. Problemet är att jag inte riktigt kommer ihåg vart hon sa den ligger....

Igår kväll var jag uppe hos Oliver och red lite på banan. Han skötte sig fint, dock var han lite småsur hela tiden och han verkar vara hungrig. Det är väl helt enkelt så att betet inte är tillräckligt längre. Får se om vi kan flytta över gubbarna till vinterhagen i helgen, där ser det i alla fall ut att finnas kvar för dem att äta på och det är väl bra om de kan beta ner lite innan första frosten kommer, har jag förstått.

Mr Krubbis

Flisan njutare2 kommentarer:

  1. Det är ju såå mysigt i ert lilla hus :) förstår att Flisan trivs !

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hon är en riktig njutare och tycker verkligen att det är livet på en pinne när vi ÄNTLIGEN börjar elda igen :)

      Radera