söndag 29 september 2013

Åh så härligt...

det har varit denna lediga söndag!! Inga frysgrader ute, solen har lyst på oss och kroppen har mått betydligt bättre än i fredags. Då trodde jag ett tag att jag höll på att få en hjärtinfarkt; ryggen värkte och det gjorde sanslöst ont att andas. Riktigt läskigt var det faktiskt! Åkte in till jobbet tidigare, eftersom jag visste att rådiga Mia jobbade då och det är nära till sjukhuset därifrån utifall att. Men tillslut visade det sig att det "bara" handlade om en ordentligt inflammerad rygg, som i sin tur triggade igång en ordentlig ångestattack... Inte ett dugg kul då, men så här med facit i hand kan jag faktiskt driva lite med min knäppa hjärna som förstorar upp allting som händer i kroppen, med jämna mellanrum. Kan dock inte låta bli att tänka på sagan om pojken och vargen - om dagen kommer då det faktiskt är en hjärtinfarkt eller liknande, kommer jag förmodligen inte att tro på det heller förrän det är försent. Så går det när man varnar för varg i onödan....

Anders och jag var och hälsade på Anna och Micke på gården de har köpt. Den är så himla fin och rymmer såå många möjligheter. Det är inte så lite Emil i Lönneberga gård över den, med rundeln i mitten på gården, grusgång runt om, små hus i vinkel och så mangårdsbyggnaden. Oliver flyttar dit nästa helg och idag fick vi hälsa på russet han ska gå med. Det är en unghäst, som hade ganska så tråkigt nu, vilket Oliver ska vara boten mot snart då... Mmm, jag håller tummar och tår för att det ska gå bra det här!

Nu ska jag ringa hem Agnes, så hon kan cykla hem till middagen; smaskig fredagskyckling, även om det är söndag ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar