söndag 14 juli 2013

Trollhäst

Gustaf filosoferar i gröngräset...
Lite mulet idag, men det känns faktiskt helt okej efter gårdagens klarblå himmel och gassande sol. Mamma och Pauli var här och grillade igår, en riktigt härlig e m blev det :)

Anders och jag hade lördagskvällen "räddad" genom all svamp vi plockade i fredags kväll. Sjukt mycket svamp, inte för att jag klagar alltså!! Har förstått på flera att det är ett riktigt kantarell-år i år, det är många som plockat otroliga mängder av denna gudomliga svamp...

Välfylld korg på bara 30 min!
Lunchen idag fick således innehålla kantareller. En mjölkfri, gräddstuvad pytt på finskuren potatis, sommargrönsaker, glutenfria isterband (Mantorpsköket har dessa mycket goda isterband med risgryn istället för korngryn) och så stekta kantareller med lök förstås. Jag häller i lite Oatly imat mot slutet av tillagningen och det blir så himla gott!!

Agnes tog en liten promenadtur på otroligt söta trollhästen Jenny idag. Vi hann precis lagom tillbaka till stallet, när regnet kom.. 
 

Nehej, om jag skulle ta en skogspromenad nu. Är så himla trött, kroppen klarar inte att träna/springa nu efter flera veckor på raken med vårdjobb. Hade faktiskt glömt hur sjuk jag känner mig efter en längre period så här, men det är kanske tur att man glömmer mellan varje sommar, annars skulle det bli bra tomt i kassan ;)

Ha en fortsatt skön söndagkväll!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar