tisdag 11 juni 2013

Må-bra-dag


Idag bestämde jag mig för att göra dagen fram till kl 15 till min egen må-bra-dag. Härligt! Började med ett  Zumba 20 min express pass, vilket alltid är en glädjehöjare. Sedan bestämde jag mig för att gå runt elljusspåret ett varv idag. Jag har annars faktiskt lyckats jogga det ett par gånger nu (förvisso i lugn takt, men ändå utan att behöva stanna och kippa efter luft), vilket har känts helt otroligt. Vinterns och vårens kontinuerliga Zumba-pass, samt ridpass visar sig med andra ord nu och det är verkligen härligt. Hade faktiskt inte trott att de skulle ha gjort en sådan skillnad i styrka och ork som de uppenbarligen gjort! Väl hemma efter en rask promenad, blev det dags för att slänga ihop en snabb lunch och jag tyckte att jag gjort mig förtjänt av pasta idag, så det fick bli snabbaste vego-pastan.
Efter det goda, åkte jag upp till stallet och sammanstrålade med Sussie och Annika, för en skrittur i den härliga sommarsolen. Oliver var faktiskt ovanligt rask i stegen idag, trots värmen.

Sedan blev det full fart, hem och in i duschen för att hinna hämta Agnes, innan jag skjutsar Emmy in till skolan igen, för 9: ornas avslutningsmiddag. Emil ska på jägarkursen ikväll med, men det tar Anders och Agnes hand om :)

Redo för avslutningsmiddag
Nu ser jag fram emot en lugn och skön kväll i soffan med min stickning och kanske
t o m något bra att titta på....

Lägger in lite bilder från helgens aktiviteter i stallet: Emmys PNH med Oliver och Agnes hopplektion på lilla fina Felicia för Sara..

Agnes och lilla Felica

Sara förklarar hoppvägen

Ett nöjt par efter PNH-träningen :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar