torsdag 27 juni 2013

Bråvalla, ridläger och regnet hänger i luften!!

Det har varit några riktigt härliga dagar i början av den här veckan. Tur det, eftersom Agnes är på ridläger denna vecka. Det är dagridläger och hon har varit såå himla nöjd och glad när vi hämtat henne på eftermiddagarna :) Topp betyg med andra ord!
Emmy har sovit kvar på lägret, eftersom hon varit med som ledare. Hon har fått ridlektioner efter lägerdagarnas slut, på Oliver och i förrgår hade det varit en dressyrlektion som tydligen gått så bra, att hon faktiskt börjat prata om att det är kanske dressyr istället för hoppning som lockar henne mest. Vi får se hur vi kan lösa det hela, om det är så att hon vill prova lite mer. Oliver har ju gått både som hopp och dressyrhäst tidigare, så kunskaperna hos honom finns ju där någonstans...
Igår följde hon dock med hem igen, eftersom hon och Anders ska på Bråvalla festivalen nu, under tre dagar. De åkte in redan vid lunch idag, eftersom Anders ville se Eldkvarn och de kommer inte hem förrän framåt morgonkvisten igen eftersom det sista band som Emmy ville se, slutar att spela vid 00.30 eller nå´t sån´t. Hoppas verkligen att det här blir tre oförglömliga dagar, på ett positivt sätt, för dem. Säger en orolig mamma ;) Ännu så länge är det uppehåll i alla fall. Igår hällregnade det, men idag har vädergudarna ännu så länge hållit tillbaka. Men lamporna blinkar oroväckande här och det är helt igenmulet. Hoppas hoppas det kan räcka så här nu och inte brakar loss i ett riktigt oväder!!

Emil ska in på sluttampen för sin jaktexamen ikväll och jag har lovat tortillas  som uppladdning inför det. Han i sin tur har lovat att steka färsen och fixa med grönsakerna, under tiden som jag hämtar Agnes från sista dagens ridläger, så att han hinner äta innan det är dags att bege sig iväg mot allvaret :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar