torsdag 13 juni 2013

Avslutningar


Idag har mer än halva dagen gått i skolavslutningarnas tecken. Först ut i morse var Agnes och Emil.
I vanlig skolavslutnings-anda har regnet i stort sett hela tiden stått som spön i backen. Trist! Men... fint blev det i alla fall, om än lite blött och kallt. I alla fall på Agnes avslutning som hölls helt utomhus. Emil som gick ut 8:an nu, var snabb att kasta sig iväg på morgonen innan jag hann få fram kamera eller mobil... rackarn! Han skulle bara in till klassrummet en halvtimme på morgonen för att få betygen och säga trevlig sommar. Inget för oss föräldrar att följa med på i år alltså, vilket ju var en himla tur, eftersom Emmys avslutning i 9:an hölls i en vacker medeltida kyrka och vi fick ila iväg till den så snart Agnes avslutning var klar. Pust! Men vi hann gott och väl i alla fall och otroligt vackert var det med. Uppträdanden i kyrkan av skolkompisar som var suveräna på att spela och sjunga. Inte utan att man funderar på hur långt somliga av dem kommer att ta sig med sina talanger faktiskt...

Finaste tjejerna har klarat av hela grundskolan. Bra jobbat!!


Nu har Emmy och hennes klasskompisar klarat av hela grundskolan. Kanonbra och starkt jobbat av er, var stolta över er själva och passa på att ladda ordentligt med ny energi över sommaren nu, tills nästa äventyr i livet börjar; gymnasiet :)

Väl hemma igen efter allt, blev det lunch och så den utlovade sommarlovstårtan - gluten- och mjölkfri jordgubbstårta.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar