fredag 24 maj 2013

Trevlig fredag!!

Fortsätter mitt tjatande om ekologiskt idag med tror jag ;) För den som ännu inte kommit igång, eller som anser att det är "för dyrt" med ekologiskt; byt ut några varor och gör en stor insats bara där.
Här är ytterligare en länk från Naturskyddsföreningen om vilka varor som gör en stor insats att börja med:

5 varor att börja byta ut mot ekologiskt

Idag håller jag tummarna för att det inte ska regna mer. Det ser för tillfället mörkt ut dess värre. Om ett par timmar är tanken att jag, Agnes och Annika ska ut på en liten ridtur och då är det ju trevligt om det inte står som spön i backen.

Sökte jobb hos närpolisens reception för ett halvår sedan lite drygt (nästan i alla fall) och häromdagen som först fick jag besked om att "tjänsten dessvärre redan var tillsatt". Det känns faktiskt mycket bra, vilket väl måste innebära att jag egentligen inte ville ha den, eller?! Kontakt med mina känslor? Näää, inte vidare värst tror jag, utan jag ska nog börja jobba på det nu tror jag ;)

Ikväll blir det jobb istället för zumba för min del. Jag får väl helt enkelt dra igång lite zumba på jobbet istället, så blir nog alla nöjda och glada :))

Ha en trevlig fredagkväll nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar