måndag 6 maj 2013

Sitter fast!


I fredags blev jag utan bil, kan man säga. Körde ner i ett djupt och omärkt hål och stötdämparen gick sönder. Typiskt alltså! Agnes och jag fick en långpromenad hem från skolan, men vi hade riktigt trevligt under vägen och med tanke på hur långt det är hem från skolan och hur långt/högt upp vi faktiskt bor, fick man känslan av att vara ute på vandring :) En otroligt vacker utsikt har man i alla fall, under större delen av vägen hem.

Dricka gick det åt på vägen hem!

Sista låånga och dryga backen, sedan blir det nerför

Härlig utsikt i alla fall..
Så alltså sitter jag fast hemma nu under några dagar, men det känns inte som det gör ett dugg, med tanke på hur varmt och härligt det är nu. Jag har idag roat mig med att klippa ner några av lavendelbuskarna och sätta nya sticklingar av dem. Nu har jag fyllt på energidepåerna med ett litet e m mellis, i form av bästa och nyttigaste banan- och chokladglassen. Satt inte helt fel kan jag säga. 
Middagen får ju idag gå i vego-måndagens tecken och jag tror allt det får bli kikärtsbullar och ugnsbakade rotsaker.
God "glass" och trevlig läsning
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar