onsdag 29 maj 2013

Njut här och nu!

Regnet vräker ner och katterna sover så gott på rosenörat, nästan så jag är lite avundsjuk..
Jag passade på att plocka en bukett Liljekonvaljer när jag följde Agnes till skolbussen. Vilken doft som fyller vardagsrummet!

Vad roar man sig med en sådan här regnig dag då? Jag tänker passa på att verkligen njuta av livet och tillvaron och känna tacksamhet över att jag lever just här och just nu. Inleder med en ljuvlig omelett, med färsk sparris och squash som fyllning. En detoxande smoothie på det och jag är redo att ta itu med det som behöver göras här hemma, exempelvis står ett bullbak på agendan idag, samt att fortsätta min storstädning. Sedan kan jag njuta av att jag inte behöver låta Agnes, som börjar bli lite skoltrött nu, att vara kvar på frita idag, utan kan hämta henne redan när skoldagen slutar. Vilken lyx faktiskt!

Allra först, innan bakning och allt, ska jag njuta av en stilla qigong.
Ha en bra dag nu alla!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar