lördag 4 maj 2013

Jag känner mig bortskämd!


Och det är en härlig känsla ska jag villigt erkänna ;) Igår var jag hos min ena syster och fick en välbehövlig massage, efter att jag gick lös i trädgårdslandet i onsdag. Rygg- och armmusklerna tog ordentligt med stryk av grävandet och jag kan bara känna en enorm tacksamhet över att jag har så nära till en utbildad massör i de lägena, och att det är en som ställer upp med så kort varsel, PLUS att hon bor så nära :)


Idag har vi haft ett lite försenat kalas för Emil, med farmor och farfar, mormor och fastrar o farbroder. Solen har värmt oss i stort sett hela dagen och vi kunde för första gången i år sitta ute och fika. Hur härligt som helst. Jag blev ytterligare bortskämd då med ett jättefång av vackra, vackra liljor. Jag älskar dem!


Agnes är på bowlingkalas ikväll. Vi andra ska grilla kycklingfilé och räkor. Mums! Ett gals rött får det nog bli med tror jag :)

Gustaf har varit ute hela dagen och busat och sprungit, undersökt och bökat. Ikväll är han helt slut som katt och har trynat in hos Emmy..

Tove och Gustaf leker tafatt..

Det bästa morsan hade... sa Gustaf..

Orkar inte mer idag!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar