måndag 15 april 2013

Träningsvärk

Helgen har rullat på bra. Igår var Micke och hans flickor här en stund, medan han fotade lite till. Mona och Luis kom så att vi samtidigt kunde bjuda Luis på födelsedags-lunch. Mycket trevligt!
Förutom fredagskycklingen vi bjöd på, fikade vi på cashew- och solros toscatårta. Den är grymt god, men ack så söt!

På e m åkte vi upp till stallet en stund så att Agnes och jag kunde rida. Hon lånade Felicia (lite övning inför sommarens ridläger) och jag skulle på allvar börja sätta igång Oliver på banan var tanken. Nu hade även han blivit lite förkyld, så starten blev väldigt lugn, vilket var tur för mig kan jag ju säga.. mina ridmuskler hade fullständigt förtvinat under vintern. Det har inte på långa vägar räckt med de stillsamma promenadturer vi enbart kunnat göra under den här ihållande vintern. Nu orkade jag cirka 10 sek med att försöka hålla igång honom i trav och rida lätt! 10 sek, sedan mjölksyra, va??!!! Hu aj aj, man blir ju mörkrädd. Idag har jag skaplig träningsvärk i ljumskar och insidan av låren, vilket jag försökte råda bot mot genom att simma på morgonen.

Fina schabraket som Emmy köpte till Oliver på Stockholm Horse show


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar