lördag 13 april 2013

Regn o regn, men snön är kvar likt förbaskat!

Gråväder idag med, men det står åtminstone inte som spön i backen längre. Det gjorde det däremot igår kväll när vi gick och la oss. Inte för att jag har något emot det, tvärtom, men jag är förvånad över den mängd snö som fortfarande täcker vår tomt. Hade en dröm om att vakna till barmark, men icke!


Morgondagens bönor, modell stor och vit, står och puttrar på spisen. Ska bjuda ena syster och svåger på födelsedagslunch, nämligen fredagskyckling. Den är god och så har man allt i ett, vilket jag tycker är skönt när man blir några stycken som ska äta.

Idag ska Emmy och jag göra stan och försöka hitta en klänning till mig (för en gångs skull!), som jag kan ha när Anders och jag ska ut på galej med hans jobb. Hoppas jag hittar något snabbt. Har nämligen tänkt mig att åka upp till stallet och ta ett träningspass med Oliver på banan. Såg igår att isen och snön äntligen var borta därifrån, så nu ska det väl gå att börja jobba på allvar med honom igen...

Ha en bra lördag nu!

Flisan, vackraste pensionären!!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar