fredag 19 april 2013

Med vårens lekar följer gärna skador...

fick vi erfara idag. Tänk att man glömmer att det är på det viset varje år! Hämtade Agnes på frita nu på e m, då hon ramlat av gungan i full fart. Hon ramlade framlänges förstås och fick en reva i överläppen och ont i huvudet. Tänderna klarade sig och det var inget som var så djupt att vi behövde åka och sy, men kalaset som hon skulle på ikväll, fick hon till hennes besvikelse hoppa över. Det verkar inte vara hjärnskakning, eftersom hon inte mår illa, men hon får tillbringa kvällen i lugn och ro utifall att ändå. Men den otroligt gulliga kompisen hon skulle på kalas hos, kom förbicyklande med godispåsen som Agnes skulle fått, som plåster på såren. Så himla rart!!

En lerig Oliver kom upp till stallet idag :) När jag borstat honom färdigt var hela jag täckt av ett lager grå-brunt puder, vilket försvann när vi tog ett pass på banan. Vi hoppade för första gången i år grabben grus och jag :) 40-50 cm hinder, låter inte så högt och det kändes faktiskt inte så högt, men det var nog precis vad som var lagom att börja med. Ett par hopp gick riktigt bra och snyggt, sedan blev nog både Oliver och jag trötta, för det blev lite halvdana hopp, men kul var det! Ska nog prova något högre hinder med vartefter känner jag...

Lera från nosen till svansspetsen
Hemmagjorda hamburgare satt mycket fint ikväll efter stallet. Emil valde dock att använda sig av nya cykeln och åkte ner till "byn" för att köpa sig en hamburgare, tillsammans med en kompis. Han vet inte vad han gick miste om han ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar