måndag 22 april 2013

Härlig helg!


Vilken underbar helg det varit, med sol och värme! Lördagskvällen tillbringade vi i stallet tillsammans med Annika och fixade en tillfällig, ny in och utgång till hagen. Det är rena gyttjepölen vid den vanliga ingången nu när tjälen släpper ur marken, så det går helt enkelt inte att ta den vägen just nu. Bra blev det här i alla fall och både grabbarna och vi är nöjda med att kunna hålla oss till mindre leriga stigar...

Annika fixar med eltrådarna

Anders fick stå för det tyngre jobbet..

I söndags e m tog Emmy en tur i skogen på Oliver, tillsammans med Agnes och Felicia, innan de körde ett pass på banan. Snart börjar både Emmys och Agnes lektioner igen och det är bara att se till att komma igång nu, både människor och djur!

Härlig skogstur på Felicia

Oliver njuter av skogsturen i solen
Övrig tid tillbringades hemma i trädgården, pysslandes med allt som äntligen går att göra igen. Det sjuder verkligen av liv igen i naturen. För den som vill, kolla min trädgårdssida.. Första lunchen ute hade vi i går med, grillade kycklingkorvar i olika versioner och lite potatiskroketter. Så mycket bättre även den enklaste måltid smakar ute i det fria!1 kommentar:

 1. Hej!

  Jag försökte se om du hade en e-mail här i bloggen men jag hittade inte det.

  Vänligen
  Amis
  Ewalie AB

  SvaraRadera