fredag 5 april 2013

Fortsatta bakexperiment...


... har det varit idag. Agnes lilla kompis som varit här och lekt de dagar när jag bakat, sa storögt idag: "ska du baka MER idag??". Ha ha ha, hon kan ju inte veta att det är till mitt projekt, men tjejerna är meganöjda med att de får provsmaka av allt i alla fall :) Tebröden föll i god jord, kan jag säga.

Söta, söta tebröd


Ikväll är det äntligen Zumbadags för Emmy och mig igen. Ska bli så kul, det var ett par veckor sedan sist nu.. Har laddat med rester från middagen igår, till en sen lunch idag. Frukosten blev inte förrän vid 10-tiden idag, så ingen var speciellt hungrig förrän nu. Men det passar ju ganska så bra eftersom Anders får fixa en senare middag idag, när vi tränar. Han har lovat att göra hemgjord pizza och jag hoppas ju på att det ska bli panpizza varianten ;) 

Nehej, om jag också skulle passa på att gå ut en liten stund. Det börjar komma in moln här nu, vilket det inte skulle enligt vädret... inte skulle det blåsa så kallt som det gör heller! Men med vantar och tjock jacka så ska det nog gå bra.

Gustaf väntar på att få följa med ut

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar