lördag 16 mars 2013

Sol, soppa och pizza. Härlig lördag!

Idag har det varit en skön dag med sol och faktiskt lite värme i lä. Jag tänkte jobba lite med Oliver i hagen, med PNH-träning, men det gick inget vidare om sanningen ska fram. Knaggligt för mig att gå där och halkigt, så mina signaler blev helt fel och Oliver undrade nog mest vad jag höll på med. I morgon tänkte jag i alla fall göra ett nytt försök, men får nog börja med de allra första övningarna istället för de lite mer "fartfyllda". Vi får se hur det går..

Lunchen idag fick bli en kycklingsoppa, mycket god och värmande. Kvällsmaten blev en panpizza, alltså en hemgjord variant av familjepizzadegen i dubbel sats. Det blev faktiskt så mycket att Emil kunde ta en klutt och göra sig en egen Vesuivo. Mycket goda pizzor blev det i alla fall...

Har satt solrosskott, det är ju bland det vitaminrikaste man kan få nu innan trädgårdssäsongen är igång. De här skotten har kommit riktigt fint faktiskt, till skillnad från örterna jag satte för ett tag sedan, där de flesta dött. Konstigt faktiskt, eftersom de var så fina och jag t o m fick plantera om dem i ett snäpp större krukor. Begriper ingenting, hemskt irriterande är det i alla fall..


Förra helgens korvgrillning vid stallet..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar