söndag 31 mars 2013

Sol, grillning och handarbete


Vilken dag det varit! Det enda är att jag känt mig lite stressad av att klockan helt plötsligt var så mycket.. redan från det att vi steg upp. Timman framåt känns av med andra ord, men i morgon kommer man nog att vara i fas igen.

Vi passade på att grilla ikväll. Hittade en "grillkobra" på City Gross, som var suveränt god. Det var något nytt för oss kan jag säga och den ska allt handlas hem fler gånger.. Till det hade vi en mjölkfri potatisgratäng med MYCKET vitlök i. Inte nog med det, jag gjorde en guacamole som inte heller gick av för hackor vad gäller vitlök. I morgon kommer nog inte någon vilja gå för nära ha ha ha..

Har kunnat sitta och virka lite om kvällarna och jag hittade ett jättekul mönster på äggvärmare som jag testade:


Kika in på handarbetssidan, om du känner att du vill testa dem med. Lägger länken till dropsshop, där jag hittade beskrivningen..Inga kommentarer:

Skicka en kommentar