tisdag 19 mars 2013

Mer snö och kyla...


Idag blir det handikappridning med B och sedan ska jag arbeta fram till kvällen. Middagen till ikväll finns som tur är redan klar; det blir den panpizza som blev över i helgen. Smidigt, smidigt, när det är mycket som händer samtidigt. 

Jag håller tummar och tår för att inte den utlovad snön ska falla så mycket över oss. Inatt har det kommit ett cirka 3 cm lager med pudersnö. Det räcker gott och väl känner jag! För att påminna mig själv om att våren faktiskt är här alldeles snart, tog jag in ett par kvistar av Forsythia och ett par från körsbärsträdet för ett par veckor sedan och nu har de börjat slå ut sina blomknoppar här inne. Så ljuvligt! Det behövs nu, jag är benägen att hålla med Emil i hans reflektion härom dagen: "det känns som om istiden har börjat igen"... 
Ha en bra dag, hoppas det inte kommer snöa allt för mycket på er där ute idag och håll tummarna för att en ny istid låter dröja på sig ytterligare ett par tusen år!!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar