onsdag 6 mars 2013

Lyxkväll uteIdag har jag jobbat för första gången sedan förra sommaren. Har ju varit tvungen att göra ett studieuppehåll, vilket rent ekonomiskt innebär att lite jobb är nödvändigt. Riktigt kul var det i alla fall att komma in och träffa alla idag. Gustaf var inte lika nöjd med att matte varit borta halva dagen, fast att han hade sällskap av (visserligen sovande, men ändå!) kattanterna. Det var en riktigt pipig liten kille som ville kurra matte i örat länge, länge :)

Ikväll ska jag ut på en för mig lyxkväll, med gamla arbetskamrater. Ska bli jättekul att ses och snacka lite skit OCH inte att förglömma - få äta ute!! Tillhör inte det vardagliga kan jag säga. Familjen tänkte passa på att steka kalkonkorv och äta makaroner till när jag inte är hemma. Det gör de rätt i ;)

Igår till middag hade vi bönbiffar med ugnsrostade rotsaker. Rotsakerna till den här gången fick bli det som fanns hemma; potatis, morot, palsternacka och rotselleri. Den som inte har testat ännu, gör det, kan jag bara säga. Samtliga i familjen var mycket skeptiska första gången jag gjorde detta, men det har faktiskt blivit lite av en favortirätt. Så kan det gå!

Bönbiffar


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar