onsdag 13 mars 2013

Bönbiffar och ihopsvängd potatissalladIbland så händer inget, sedan händer allt på en gång. Känns det igen? Skulle nästan tro det va´, jag tycker det brukar vara så för det mesta :)
Idag skulle jag till tandläkaren på e m, och sedan till stallet då hovslagaren kommer. Men så dök ett tillfälle till att tjäna lite pengar upp idag och ärligt talat tyckte jag att jag behövde det bättre än att gå till tandläkaren, det är ändå ingen panik med det hon ska göra.. Så change of plans, det blir stallet och hovslagare lite tidigare och sedan jobb. Dessvärre blir det inte vegetarisk chili under majstäcke till kvällsmat ikväll som Emmy önskat, det hinns liksom inte med. Men i helgen ska det förhoppningsvis finnas tid till det. Det är i alla fall en rätt som jag kan rekommendera den som önskar äta lite mer vegetariskt. Enligt Emmy är det den enda vegetariska rätt som är riktigt god. Nu är ju smaken som bekant väldigt olika, men prova den någon gång och se vad just Du tycker vet jag!

Nu blev det lite trixit att få till en matlåda till Anders och en till mig själv idag, det var väldigt dålig planering från min sida kan jag säga. Vilken tur då att det för det mesta finns bönbiffar i frysen. Så suveräna som räddningsplanka och går att variera hur man vill. Gör en vego-burgare av dem, ät dem med lyxigt ugnsrostade rotsaker eller gör en varm potatissallad till dem. Bara fantasin sätter gränser. Idag fick det bli något som kommer att bli som en varm potatissallad till. Herrgårdsgrönsaker och lite kokt potatis i bitar blandat med en god citronsmakande rapsolja, samt lite flingsalt och nymald svartpeppar, kommer att fungera utmärkt till biffarna. Lite salladsdressing i en burk och såsen finns där med. Häpp!!

Ha en bra dag! Nu ska jag åka upp till Grabben i hagen och se till att han får lite pedikyr.

Har bönbiffar till hands i frysen nästan jämt..
Lycklig Oliver i sommarhagen... åh längtar!

Ingen snö på den här bilden, bara lera o regn..


1 kommentar:

 1. Hej Jag är Ana från Fooduel.com. Det är en plats där användarna röstar recept
  1 till 10.

  Det finns en rangordning av de bästa recepten och en profil med dina röstat recept. Varje recept har en länk till bloggen som tillhör receptet. På så sätt kommer du att få trafik till din blogg

  Det är enkelt, snabbt och roligt. Det bästa fotot recept kommer att vara här.

  Jag inbjuder dig att komma in, lägg till din blogg och ladda ett recept med en fin bild.

  Vi skulle älska att du deltar med några recept som denna. Ser fantastiskt!

  Hälsningar

  http://www.Fooduel.com

  SvaraRadera